Dolar
44,2783
Euro
51,0876
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok

Kars’ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ile birlikte haç işareti ve eski yazılar bulunan iki adet mezar taşı ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahsın işlemleri sürüyor.

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kağızman İlçe Jandarma Komutanlıklarınca ortaklaşa yapılan titiz planlama, takip ve çalışma sonucunda Hacıhalil Köyünde ikamet eden 1 şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde Uyuşturucu Madde Arama Köpeği “Termal”in de katılımı ile yapılan aramada 497 gram kubar esrar, 60 kök kenevir bitkisi, 10 bin 350 TL para, 1 adet dedektör, üzerlerinde haç işareti ve eski yazılar bulunan iki adet mezar taşı ele geçirildi.

Bulanık Köyü yol ayrımında yapılan şok yol kontrol faaliyetinde durdurulan bir aracın içerisinde ise 29 gram bonzai, 7 gram metamfetamin, 11 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat ele geçirilirken, ele geçirilen kenevir bitkileri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koordinesinde imha edildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli şahsın işlemleri sürüyor.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.