Vali Polat'dan Karakale Köyüne Ziyaret

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, köy ziyaretleri kapsamında Merkez Karakale köyünü ziyaret etti.

Vali Polat'dan Karakale Köyüne Ziyaret
10 Şubat 2024 - 10:19


Vali Polat, köy sakinleriyle bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra Karakale Köyü İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Polat, öğrencilerle bir araya geldi. Derse katılarak öğrencilere eşlik eden Vali Polat, okumanın önemini vurgulayarak, derslerinde başarılar diledi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okul ziyaretinin ardından ‘Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ziyaret ederek, faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Kooperatif tarafından üretilen ürünleri de inceleyen Vali Polat, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Polat, daha sonra “Kadın Çiftçiler Öğreniyor, Ekonomik ve Sosyal Olarak Güçleniyor” Projesi kapsamında eğitim verilen kadın çiftçiler ile bir araya gelerek sertifikalarını takdim etti.

İlk olarak Karakale Köyü’nden başlatılan “Kadın Çiftçiler Öğreniyor, Ekonomik Ve Sosyal Olarak Güçleniyor Projesi” ile Kars Merkez ve 7 ilçede 400 kadın çiftçiye “Sağım Hijyeni”, “Süt Hijyeni” ve “Sanitasyon” konularında eğitim verilmesi planlanıyor.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, köydeki programının ardından Kars’a döndü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum