Uğur Şen Yeniden Refah Partisinin Kars Belediye Başkan Adayı Oldu

Yıllardır Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kars İl Müftülüğünde çeşitli kademelerinde başarılı görevlerde bulunan Uğur Şen, Yeniden Refah Partisi’nden Kars Belediye Başkan adayı oldu.

Uğur Şen Yeniden Refah Partisinin Kars Belediye Başkan Adayı Oldu
08 Şubat 2024 - 09:59


31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Kars Belediye Başkanlığı için Uğur Şen Refah Partisinden başkanlık için yarışacak. 
Ardahan Göle doğumlu olan Uğur Şen, Kars İl Müftülüğünde Murakıp ( denetleyici) olarak görev yapan, aynı zamanda,  Diyanet-SEN Kars Şube Başkanlığı ve Kars Memur-SEN başkan yardımcılığı görevlerini de yapmış olan Şen, Cami kürsülerinden yapmış olduğu etkili vaazlarıyla, ilkeli duruşuyla ve dürüst kişiliğiyle tanınmaktadır. Yıllardan beridir ikamet ettiği, ekmeğini yediği, suyunu içtiği ve  havasını teneffüs ettiği Kars’ımıza, bir vefa borcu olarak hizmet etmek istediğini söyleyen Şen,  beş yıl yurt dışı görevi yaparken, gezme fırsatı bulduğu birçok Avrupa ülkesi ve şehrinde bizatihi müşahede ettiği, modern şehirlerin alt yapısının ve belediye hizmetlerinin aynısını Kars’a taşımak ve Kars’ımızı modern bir şehir haline getirmek istediğini söyleyen ŞEN, 31 Mart yerel seçimlerde; Maşeri vicdanın ve aklı selimin galip gelip seçimi kazanacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Kafkas Üniversitesinde  İslam Hukuku alanında Yüksek Lisans yapan Uğur Şen Evli ve 3 çocuk babası  olup, Almanca ve Arapça bilmektedir.
Uğur Şen yapmış olduğu açıklamada; "Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adaylığını Şahsıma tevdi eden Başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a MKYK üyelerine, Partimizin genel merkez teşkilatına, il başkanına , il teşkilatına, maddi ve manevi desteklerini benden esirgemeyen gönül dostlarıma ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum