Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür! "Yaptığım şey hiç hoşuma gitmedi" haberi
Geçtiğimiz yıllarda eski sevgilisi Guido Senia ile birlikte aralıksız İbiza'ya gezi eden Şeyma Subaşı, THY'nin direkt İbiza seferi olmamasına sitem etmiş ve kamoyunda kavga yaratmıştı. Subaşı'nın sitemine birincil tepki Ahmet Hakan'dan gelmiş, Hakan köşeşinde; "'Şeyma Subaşı.

Geçtiğimiz yıllarda eski sevgilisi Guido Senia ile birlikte aralıksız İbiza'ya gezi eden Şeyma Subaşı, THY'nin direkt İbiza seferi olmamasına sitem etmiş ve kamoyunda kavga yaratmıştı.
Subaşı'nın sitemine birincil tepki Ahmet Hakan'dan gelmiş, Hakan köşeşinde;
"'Şeyma Subaşı, THY ’den talepte bulunmuş.
'İbiza ’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, biçare oluyoruz. Lütfen buraya sırık uçuş koyun.'
THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum.
Ancak bütün bir “Köy yanar, k… taranır” durumu.
Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor!
E o da haklı natürel…
Alışmıştı özel uçaklara.
Şu Anda aktarma…
Kuvvet yaşam." demişti."
Şeyma Subaşı'na o dönem bir tepki de Tuba Ünsal'dan gelmişti. Ünsal sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "‘Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Bayan gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar” demişti.
Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programında iki sene öncesinde Şeyma Subaşı ile arasında geçen diyalog hatırlatılan Tuba Ünsal,
ŞEYMA SUBAŞI'NDAN ÖZÜR DİLEDİ
"Fazla özür diliyorum böyle bir cevap verdiğim için. O gün, ben kimim, neyim? Hangi hadle, hangi öfkeyle, hangi durumla, böylece ya da böyle bir genç kadını kıracak bir şeye sahibim. O yüzden, hiç hoşuma gitmedi o gün yaptığım şey. Yani gelişim böyle bir şey iste... İnsan hatalarıyla büyüyor. Ondan çok daha büyük toplum erezyonu sağlayanlar olabilir. Bizim gibi insanların sevgiyle, şevkatle bu insanların yolunu aydınlatması gerekli." cevabıyla dikkat çekti.
FACEBOOK YORUMLAR