Son dakika: Yeni yayıncı kuruluş belli oluyor! Canlı yayında bombayı patlattı... haberi
Son dakika haberleri...

Son dakika haberleri... Süper Lig'de sezon bitti. Yeni sezon öncesi kulüplerin gözü kulağı yayınlama ihalesinde. Sezonun başlamasından 6 ay önce bitirilmesi gereken Süper Lig Yayın İhalesi bir türlü sonuçlandırılmadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), göre kurulan ihale komisyonu doğrusu dağıldı. Seçime odaklanan TFF, 5 teklifi imzalayıp gönderen Saran Group'a yanıt vermedi.
MASRAF LİMİTLERİ İPTAL OLUR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ihalenin demin sonuçlandırılamamasına karşı çıktı. En kayda değer gelir kalemi olan maç yayınlarının ihalesinin sonuçlandırılmaması nedeniyle yeni sezonda Harcama Limitleri'nin iptal edilebileceğini kaydeden Koç, en iyi teklifi Saran Group'un verdiğini açıkladı.
KOÇ: SARAN'IN TEKLİFİ ÇOK İYİ
Sürece dair durumu değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tavrını fazla net şekilde ortaya koydu. Sarı lacivertli kulübün başkanı, "Bana sorarsanız Saran'ın teklifi iyi bir teklifti. Türk futbolunun geleceği açısından iyi bir teklifti. Futbolun paydaşlarını işin içine koyan modeldi. Artık yayın gelirlerinde buna dürüst bir akım oluşacak" diye konuştu. Maçların ise şifresiz olup olmayacağı konusunda hemen şimdi net bir veri değil.
BEIN SPORTS İLE UZLAŞMA SAĞLANDI
Ajansspor'da yer alan habere kadar TFF yönetimi, mevcut yayıncı kuruluş beINSports ile 1+1 yıllık ihalesiz devam etmek istiyor.
TFF yönetimi Rekabet Kurulu'ndan bu konuda onaylama bekliyor. Fakat son noktanın konulmamasında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tutumu da etkili oluyor. TFF, Süper Lig ve TFF 1. Lig'in ad hakkını Spor Toto'nun almasını istiyor.
FACEBOOK YORUMLAR