Kafkas Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Kafkas Üniversitesinde 2024-2025 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kafkas Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
24 Haziran 2025 - 09:27


Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2024-2025 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Törene, Kars Valisi Ziya Polat, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İdare Mahkeme Başkanı Kerim Yonisoğlu, BARO Başkanı Necat Yağcı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

Program, mezun öğrenciler adına Üniversite Birincisi Fen-Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Şeyma Özbilgi’nin konuşması ile başladı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger ve Kars Valisi Ziya Polat birer konuşma gerçekleştirdiler.

Müzik dinletisi ile devam eden etkinlikte; fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları bazında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kep atma töreni ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından mezuniyet törenimiz sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum